Cum sa bugetezi cheltuielile ocazionale

Includerea in buget a cheltuielilor ocazionale cum ar fi hainele, cadourile si vacantele, inseamna ca vei avea bani sa le platesti atunci cand le vei achizitiona sau, daca alegi sa platesti cu cardul de cumparaturi pentru aceste lucruri, vei putea sa platesti ratele intregi si cei evita sa platesti dobanda pentru achizitiile facute.

Continue Reading

10 decizii financiare pe care le vei regreta peste 10 ani

Viata este plina de decizi financiare, unele complexe altele simple, dar toate cu in potential de a avea un impact real asupra vietii tale. In 10 ani lumea poate arata diferit fata de cum arata azi - totul datorita acestor decizii. Azi ne concentram pe cateva alegeri financiare pe care cel mai probabil le vei regreta peste 10 ani. As vrea sa te ajut sa nu simti haosu si durerile de capt pe care le au oamenii care iau aceste decizii.
Pune aceste decizii pe lista celor care sa nu le faci si vei fi fericit ca ai ales sa nu le comiti.

Continue Reading

Bugetul - Tabel

Bugetul este un document scris sau in format electronic care te ajuta sa-ti tii sub control finantele personale. Este un instrument important mai ales daca: simti ca nu-ti ajung banii de la o luna la alta, nu stii pe ce cheltuiesti banii, ai probleme in plata datoriilor sau nu economisesti.

Continue Reading