Casatoria si Asigrarea de Viata - Term Life

Ziua nuntii este una dintre cele mai fericite zile ale unui cuplu, deci nu exista nici un motiv ca in cadrul ei sa-si gaseasca locul o decizie financiara importanta. Insa, imediat dupa marele eveniment trebuie sa aveti o discutie serioasa despre finantele familiei, iar asigurarea de viata trebuie sa faca parte din aceasta discutie.

Continue Reading

Asigurari - lux sau necesitate

Cutremurul, tsunami-ul si problemele de la centrala nucleara din Japonia si consecintele lor imediate si pe termen mediu sunt tragice si greu de masurat. Ca si alte catastrofe naturale, aceste evenimente tragice ne reamintesc importanta asigurarilor pentru societate.

Continue Reading

Planificarea pensionarii la 30 de ani

Atunci cand ajung la 30 de ani, majoritatea oamenilor se concentreaza pe casatorie, copii sau cumpararea unei case. Toate evenimentele importante din viata costa. Dar indiferent de cat cheltuiesti pe aceste evenimente poti gasi o suma care sa o economisesti pentru perioada pensionarii.

Continue Reading

Pensionarea - 9 lucruri pe care trebuie sa le stii

Momentul pensionarii este inevitabil mai devreme sau mai tarziu toti devenim incapabili din punct de vedere fizic sa prestam acelasi volum de munca, din pacate foarte putini isi planifica financiar aceasta etapa a vietii. Planificarea incepe prin raspunsul la cateva intrebari simple despre ce doresti sa faci la pensie si care va fi pretul pe care va trebui sa-l platesti pentru acest stilul de viata.

Continue Reading

Panificarea pensionarii la 20 de ani

E greu sa te gandesti la pensie si sa economisesti pentru asta la 20 de ani dar este important. Ai terminat facultatea sau liceul si ai un loc de munca te gandesti sa-ti intemeiezi o familie, sa-ti iei o casa si o masina etc. dar trebuie sa te gandesti si la economii pentru atunci cand te vei retrage din activitate iar daca incepi acum chiar daca cu o suma mica esti pe calea cea buna si ai toate sansele sa ai o batranete fericita.

Continue Reading