Despre

A invata sa economisesti mai mult, sa cheltuiesti mai putin, sa-ti platesti datoriile si sa investesti eficient, ar trebui sa fie un subiect de interes pentru toti. Totusi majoritatea romanilor sunt mai interesati de barfe despre celebritati si de fotbal decat de stiri si sfaturi financiare.  Atingerea independentei financiare ar trebui un scop pe care il privesti cu entuziasm. Stirile si sfaturile care te pot ajuta sa iti atingi obiectivul trebuie sa fie pe intelesul tau nu ai nevoie de o alta sursa de stiri financiare seci intr-un limbaj pe care nu il intelegi. 

Scopul meu este sa te ajut sa-ti atingi obiectivele oferindu-ti sfaturi despre cum sa economisesti mai mult, sa cheltuiesti mai putin, sa eviti datoriile - fara a da ochii peste cap. Imi face placere sa iti ofer aceste informatii si vreau sa iti faca placere sa le citesti.

Pentru cei interesati de diplome si calificari, am absolvit Academia de Studii Economice acum ceva vreme am fost si sunt antreprenor dar si volunatar in programe de educatie antreprenoriala.