Cum pot sa economisesc mai mult

 

Read more

Supermarket-ul - cea mai buna sursa de economii

Suprmarket-ul este una dintre cele mai accesibile si mai bune surse de economii pentru ca este unul dintre putinele locuri unde atunci cand platesti mai mult primesti mai putin.

1. Poti economisi pana la 20% din cheltuielile cu alimentele cumparand produse de baza si produse proaspete in loc sa cumperi mancare gata preparata. Asta nu numai ca te face sa economisesti dar vei avea produse de calitate mai buna si bune pentru sanatatea ta. Daca crezi ca esti prea ocupat sa gatesti atunci, cand ai timp, prepara cantitati mai mari de mancare impartele in portii si congeleaza-le si atunci intodeauna vei avea mancare proaspata si mai putin costisitoare.

2. Produsele generice - uneori nu sunt la fel de bune ca produsele de marca dar pentru cele cum sunt: faina, zaharul, sarea sau inalbitorul de rufe; singura diferenta evidenta este pretul.

3. Vrei sa economisesti 10% din cheltuielile cu alimentele? Dute la cumparaturi inarmat cu o lista, si ignora toate produsele care nu se regasesc pe ea si dute la cumparaturi singur.

4. Un bun vanzator va aseza intotdeauna produsele cele mai profitabile pe rafturile de la nivelul ochilor asa ca ceva genoflexiuni, aplecari sau intinderi sunt bune atat pentru sanatate cat si pentru buzunar.